• Kies uit een bibliotheek met standaardrapporten.
  • Pas uw rapporten aan de hand van specifieke criteria of toepassingen aan.
  • Vind sneller informatie met flexibele filtermogelijkheden om zoekresultaten te beperken.
  • Automatiseer het genereren van rapporten en verhoog uw efficiëntie.

Bespaar tijd met geünificeerde rapporten, gepland of op verzoek

Of u nu dagelijks een momentopname van de gebeurtenissen wilt zien, of een diepgaand onderzoek wilt uitvoeren, de functionaliteit Geavanceerde rapportage van Security Center biedt operators altijd de mogelijkheid snel activiteits- en configuratierapporten te verzamelen, te consolideren en te genereren voor Omnicast-video, Synergis-toegangscontrole en AutoVu-nummerplaatherkenning (LPR). Het kunnen ontwikkelen van aangepaste rapportagesjablonen binnen Security Center en het plannen en e-mailen van rapporten maakt de taken van de operators een stuk eenvoudiger. In feite wordt het hele rapportageproces geautomatiseerd. Omdat de configuratie en de mogelijkheid tot het bekijken van rapporten ingebouwd zijn, is het niet nodig informatie van externe rapportagehulpmiddelen te exporteren en nogmaals te importeren. Hierdoor kan de operator een stuk efficiënter werken.

Genereer eenvoudig rapporten en krijg snel toegang tot andere cruciale gegevens

De geavanceerde rapportage van Security Center is bijzonder eenvoudig te gebruiken. U kunt razendsnel handmatig via de bewakingsinterface rapporten genereren of dit via geplande taken laten uitvoeren. Als u niet op kantoor bent, kunt u via de Security Center-webclient toegang krijgen tot cruciale rapporten; u hoeft dus niet te vertrouwen op externe rapportagehulpmiddelen. Daarnaast zijn alle kolommen van het rapport door de gebruiker zelf te selecteren. U kunt dus meerdere versies van hetzelfde rapport maken en afhankelijk van de ontvanger(s) van het rapport bepaalde kolommen verbergen of juist tonen.

Tijdens het opstellen van het rapport kunt u elke gebeurtenis van de lijst met gebeurtenissen via slepen en neerzetten naar een of meer schermminiaturen overbrengen om de gebeurtenis te bekijken en de eraan gekoppelde video direct af te spelen. Voorbeelden van het rapport helpen u het rapport precies in dat formaat te exporteren dat u nodig hebt.

Filter zoekopdrachten zodat u snel vindt wat u zoekt

Filteren van rapporten kan heel flexibel en gedetailleerd, zodat u altijd op het juiste moment de juiste gegevens kunt ophalen. Operators kunnen rapporten genereren over groepen entiteiten. Bijvoorbeeld gebieden of groepen kaarthouders, of individuele componenten zoals een camera, een LPR-Sharp-apparaat, een kaart of een specifieke deur. Elk type rapport biedt daarbij zijn eigen, op de context gebaseerde, filtermogelijkheden. Bij een rapport over activiteiten van kaarthouders kunt u bijvoorbeeld filteren op specifieke deuren, gebieden, liften, verificatiegegevens, kaarthouders, aangepaste velden, gebeurtenissen en zelfs op tijdstempels. U kunt ook alle verschillende soorten rapportsjablonen aanpassen zodat ze precies voldoen aan uw behoeften. Deze sjablonen kunt u vervolgens opnieuw gebruiken bij geplande automatische taken.

Automatische rapportgeneratie

De functie Geavanceerde rapportage biedt de mogelijkheid het genereren van rapporten vooraf te plannen zodat u zeker weet dat de rapporten worden verzonden, zonder dat de operator daarvoor ook maar iets hoeft te doen. Dit bespaart nog meer tijd en maakt de taak nog eenvoudiger.  Tenslotte kunnen rapporten van Security Center zowel naar een printer worden gezonden als worden opgeslagen (geëxporteerd) als PDF- of Microsoft Excel-bestand. In het laatste geval kunnen beveiligingsafdelingen de activiteiten- en configuratierapporten van Security Center exporteren naar externe systemen zoals een prikklok- en loonverwerkingssysteem en daarmee naadloos informatie delen tussen uw geünificeerde beveiligingsplatform en andere toepassingen.